logo

BEZPLATNÁ INFOLINKA
0800 500 550

Ochrana osobných údajov

Milí zákazníci,

radi by sme vás informovali, že v súlade s § 27 ods. 3 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej „zákon“) sa poskytuje táto informácia dotknutým osobám, ktorých osobné údaje spracúva prevádzkovateľ v rámci priameho marketingu zasielanie cenových ponúk, reklamných materiálov, informovanie o nových produktoch a ich použití, a službách firmy PROFIL INVEST SLOVAKIA, s.r.o., Staničná 1250, 093 01 Vranov nad Topľou, IČO: 36823945, mobil: 0800 500 550.

Z pohľadu právnych predpisov ste dotknutou osobou.  Upozorňujeme vás na vaše práva podľa právnych predpisov, že ako dotknutá osoba máte právo v súlade s článkom 21 ods. 2  Nariadenia EP a ER (EÚ) č. 2016/679  a tiež v súlade s § 27 ods. 2 zákona namietať spracúvanie osobných údajov, ktoré sa vás týkajú, na účel priameho marketingu (titul, meno, adresa, email, telefón) vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s priamym marketingom. Ak dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu, prevádzkovateľ ďalej osobné údaje na účel priameho marketingu nebude ďalej spracúvať.

Vaše informácie používame len na spravovanie vášho účtu a na to, aby sme vám mohli ponúkať výrobky, ponúknuť novinky a zaujímavé informácie. Rozhodne vás nechceme otravovať spamovou poštou.
Váš email bude samozrejme slúžiť iba pre ponuky našej firmy a nebudeme ho poskytovať ďalej.

Pokiaľ nemáte záujem od nás emaily dostávať, svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom e-mailu :  profilinvest.mzdy@gmail.com .

S Vašimi osobnými informáciami budeme nakladať citlivo, starostlivo, tak ako to vyplýva  z Nariadenia EP a ER (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016, ako aj  zákona NR SR č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Ďakujeme za vašu priazeň.


PROFIL INVEST SLOVAKIA, s.r.o.
prevádzkovateľ

 

 

Vaše názory a postrehy zasielajte na email: priania.staznosti@centrum.sk. Všetky podnety budú predložené a prejednané s konateľom firmy.

 

 





© Všetky práva vyhradené - www.profilinvest.sk
Tvorba web stránok

Nastavenie súborov cookies
Na fungovanie našej webovej stránky používame nevyhnutné cookies (essential cookies) umožňujúce realizovať základné funkcionality webovej stránky. Tieto cookies môžete zakázať zmenou nastavení Vášho internetového prehliadača, čo však môže ovplyvniť fungovanie webovej stránky. Radi by sme tiež využívali dobrovoľné cookies (non-essential), ktoré nám pomôžu zlepšiť fungovanie našej webovej stránky. Pre ich povolenie, prosím, odkliknite súhlas.
Ochrana osobných údajov  |  Informácie o cookies
Súhlasím Prispôsobiť Odmietnuť
Naspäť
Podrobné nastavenie cookies
Súbory cookie používame na zabezpečenie základných funkcií stránky a na zlepšenie vášho používateľského zážitku. Svoj súhlas pre každú kategóriu môžete kedykoľvek zmeniť.
Nevyhnutné cookies
 
Technické súbory cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie našej webovej stránky. Tieto sa využívajú najmä na uchovávanie Vašich produktov v košíku, zobrazovanie obľúbených výrobkov, nastavenie Vašich preferencií a nákupného procesu. Pre využívanie technických cookies nepožadujeme Váš súhlas, ale spracúvame ich na základe nášho oprávneného záujmu. Váš prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo Vás upozorňoval na takéto súbory. V takom prípade však nemusia niektoré časti našej webovej stránky správne fungovať.
Analytické cookies
 
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu a počet návštev našej webovej stránky.
Marketingové cookies
 
Marketingové cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami na prispôsobenie zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli čo najzaujímavejšie.
Povoliť všetky Povoliť zvolené Odmietnuť
Uložiť Odmietnuť