Ponúkame moderné ploty, s ktorými bude Váš dom, záhrada či firma chránená a zároveň bude vyzerať skvelo. Pokrytie máme po celom východnom a strednom SLOVENSKU. Stačí nás kontaktovať a náš obchodný zástupca príde priamo k Vám.

Betónové ploty a brány

Plastové okná a dvere

5 dôvodov – prečo zvoliť betónový plot

5 dôvodov, prečo zvoliť betónový plot v Profil Invest

Vybrať plot, ktorý bude vyhovovať pozemku a zaistiť, aby predstavoval dostatočné zabezpečenie súkromia nie je jednoduché. Správny plot by mal byť odolný a mal by ladiť s prostredím a s domom vo farbe i štýle. Rozhodnúť sa pre konkrétny typ a zorientovať sa na širokej ponuke trhu si vyžaduje nemalé úsilie. Uvádzame preto päť osvedčených dôvodov, prečo výber betónového plotu pre svoju záhradu nebudete ľutovať.

Rýchla inštalácia

Pevný plot sa pozná podľa základov. Betónové oplotenie domu sa inštaluje osadením do stĺpikov zabetónovaných v zemi. Vďaka vopred vyrobeným dielcom môže byť montáž betónových plotov pri dodržaní určitých pravidiel urobená rýchlo a šikovne. Správne umiestnenie betónových plotových panelov si však vyžaduje určitú zručnosť. Napriek tomu, že si výstavbu betónového oplotenia môžete urobiť aj svojpomocne, odporúča sa prenechať inštaláciu panelov na skúsených montážnikov, ktorí berú do úvahy typ prostredia a jeho prevýšenie.

Betón je pevnejší a trvácnejší

Betónové ploty a ich cena sú v rovnováhe s kvalitou a rokmi spokojnosti, ktoré ponúkajú. Betón je vysoko odolný a pevný materiál s osvedčenou dlhou životnosťou, ktorý nepodľahne hnilobe či napadnutiu hmyzom. Rozhodnutie investovať do betónového plotu so sebou prináša istotu, že v priebehu nasledujúcich rokov ponúkne bezpečnosť a spoľahlivosť. Betónové dielce slúžia ako múry veľmi odolné voči nárazom silného vetra, dažďa a dokonca aj ohňa. Taktiež poskytujú najlepšie tlmenie vonkajšieho hluku.

Bezpečnosť na prvom mieste

Na firemnej či domácej pôde je určite čo ochrániť pred zrakmi zlodejov. Čo je však dôležitejšie, betónový plot pomáha chrániť celú rodinu. Slúži ako odstrašujúci prostriedok pre nevítaných návštevníkov a tiež udržuje mimo pozemku nežiadúce zvieratá, najmä ak bývate v blízkosti lesa. Z hľadiska bezpečnosti prináša vedomie, že sú deti na riadne oplotenom pozemku väčší pokoj. Betónové ploty sú tiež vhodné na držanie domácich zvierat v obmedzenom, kontrolovanom priestore, pretože v nich nemôže vzniknúť žiadna škára ani otvor.

Bez hrdze či hniloby

Žiadne pribíjanie klincov ani každoročné natieranie. Majitelia betónových plotov potvrdia, že jeho údržba je minimálna. Ako na každom povrchu, aj na betónovom plote sa však môže občas vyskytnúť špina z okolitého prostredia. Plesne ani hniloba do vnútra nepreniknú. Ak sa na povrchu vyskytnú nečistoty, stačí ich jednoducho opláchnuť pomocou vysokotlakového čističa alebo záhradnej hadice.

Viac ako plot

Jednostranné či obojstranné betónové ploty už dávno nie sú iba matné rovné s priemyselným vzhľadom. Za posledných niekoľko rokov došlo v vo výbere k obrovskému pokroku. V ponuke sa nachádzajú už oveľa prirodzenejšie a pútavejšie vzhľady rôznych textúr, vzorov a farieb. Okrem klasického betónu je možné vybrať si odtieň pieskovec a antracit. Novinkou sú imitácie dreva či tehlového múru. Stĺpiky, striešky, okrasné prvky sa dajú doplniť podľa predstáv. Ak si stále nie ste istí, aký typ a farbu zvoliť, obráťte sa na nás. Pri výbere vzoru, farby či výšky oplotenia vieme zo skúseností poradiť.